Kleine beurt

De kleine beurt is standaard periodiek onderhoud van je auto na bijvoorbeeld 20.000 kilometer of een periode van 1 jaar. Wij controleren bij een kleine beurt je auto op 45 essentiële punten. We controleren van carrosserie tot de remmen, verversen de olie en vullen de ruitensproeiervloeistof bij. 

Grote beurt

De grote beurt is een uitbreiding van de kleine beurt aangevuld met extra werkzaamheden. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn afhankelijk van het merk, model en type auto, maar je kunt denken aan olie verversen of het eventueel vervangen van de interieurfilter, luchtfilter, boogie of brandstoffilter. 

Het is bij ons mogelijk om de APK-keuring tegelijkertijd met een kleine of grote beurt te laten uitvoeren. Veel automobilisten kiezen hiervoor om tijd te besparen.Je hoeft de auto maar één keer naar ons toe te brengen. En ook nog eens extra voordelig, want de APK-keuring is in combinatie met een onderhoudsbeurt gratis (met uitzondering van de afmeldkosten t.w.v. €4,20 exclusief BTW). 

Automaatbak spoelen

Het spoelen van uw automaatbak is nodig om klachten aan de versnellingsbak te voorkomen of te verhelpen. Bij automaat spoelen wordt door middel van een spoelproces de vervuilde olie uit de versnellingsbak gehaald en langzaam gevuld met nieuwe verse olie. Dit wordt ook wel ‘flushen’ genoemd. Tijdens het proces wordt er ook reinigingsmiddel toegevoegd zodat losgeweekte vuile deeltjes ook verdwijnen. 

Mini APK/ Quick check

Is je auto nog niet toe aan een APK-keuring of onderhoudsbeurt, maar wil je je auto even extra laten controleren voordat je de winter in gaat of op vakantie gaat? Kom gerust eens langs voor een mini APK. Wij controleren bijvoorbeeld de verlichting, de conditie van de banden, koelvloeistof, ruiterwisservloeistof, etc. zodat je met een gerust gevoel de weg op kunt zonder onaangename verrassingen. 

Onderhoud voor lease-auto’s en elektrische auto’s

Wij voeren ook APK-keuringen en onderhoud uit voor lease-auto’s, hybride auto’s en elektrische auto’s. Neem hiervoor eerst even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Direct contact

Heb je interesse in een auto of wil je meer informatie over onze diensten. Neem dan contact op voor een afspraak of een proefrit.