Welk onderhoud heeft mijn camper nodig?

Kleine beurt

De kleine beurt is standaard periodiek onderhoud van je camper na bijvoorbeeld 20.000 kilometer of een periode van 1 jaar. Wij controleren bij een kleine beurt je camper op 45 essentiële punten. We controleren van carrosserie tot de remmen, verversen de olie en vullen de ruitensproeiervloeistof bij. 

Grote beurt

De grote beurt is een uitbreiding van de kleine beurt aangevuld met extra werkzaamheden. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn afhankelijk van het merk, model en type camper, maar je kunt denken aan olie verversen of het eventueel vervangen van de interieurfilter, luchtfilter, boogie of brandstoffilter. 

APK

Het is bij ons mogelijk om de APK-keuring tegelijkertijd met een kleine of grote beurt te laten uitvoeren. Veel automobilisten kiezen hiervoor om tijd te besparen. Je hoeft de camper maar één keer naar ons toe te brengen. En ook nog eens extra voordelig, want de APK-keuring is in combinatie met een onderhoudsbeurt gratis (met uitzondering van de afmeldkosten t.w.v. €4,20 exclusief BTW). 

Aircoservice bij een camper

In onze werkplaats beschikken wij over WAECO machines. Er wordt een speciale vloeistof in het systeem gegoten en door middel van een blacklight kan het lek opgespoord worden. Wanneer de lekkage gevonden is wordt deze gerepareerd en vervolgens wordt het systeem gevacumeerd en opnieuw gevuld. In slechts een uurtje is de airco weer in topconditie. Wij beschikken in onze werkplaats over R1234YF en de R134a koudemiddel. Bij ons kun je dus terecht met campers van alle leeftijden. 

Direct contact

Heb je interesse in een auto of wil je meer informatie over onze diensten. Neem dan contact op voor een afspraak of een proefrit.